G SPOT FLAVOUR SHOT BLACK CHERRY BOOBS 60ML




G SPOT FLAVOUR SHOT BLACK CHERRY BOOBS 60ML

Η έντονη και διαχρονική γεύση της «τραγανής» amarena.

Συνδυασμός κρέμα γάλακτος με μια υπέροχη γεύση από μαύρο κεράσι και έναν κόκκο φουντουκιού που σιγά-σιγά υψώνεται κατά τη διάρκεια του vape. Η γεύση θυμίζει πολύ το περίφημο "croccante" ένα ιταλικό παγωτό.

Σύμφωνα με τον παρασκευαστή το περιεχόμενο μπορεί να αραιωθεί μέχρι και τα 100ml.



Η G-spot γεννιέται από μια φιλία και ένα πάθος για το vaping. Η πρόθεση είναι, με τη βοήθεια του Master Essenze, να προσφέρει αρωματικές ιδέες και μοναδικές γεύσεις που μεταφέρουν κάθε Vaper σε μια στιγμή απόλυτης χαλάρωσης.

Το πρώτο έργο επικεντρώθηκε σε μία κλασική γεύση για τον κόσμο του vape: τη βανίλια. Προφανώς, έχουμε ερευνήσει σε βάθος την τέλεια γεύση αναμειγνύοντας τη γεύση από 5 βανίλιες με μια κρέμα βουτύρου που λειτουργεί επίσης ως φορέας. Έτσι γεννήθηκε η Vanilla Gangbang, η οποία ξεκίνησε τη μάρκα μας και μας έδωσε την  πρώτη αναγνώριση.Το  έργο  της  αναζήτησης  γεύσης  στη  συνέχεια  στράφηκε  προς  μια  γεύση  που  εξερευνήθηκε λίγο από τον κόσμο, αλλά πολύ αγαπημένο στην πραγματική ζωή: το κεράσι. Το να μπορέσεις να βελτιώσεις αυτή τη γεύση δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ο στόχος επιτεύχθηκε μέσω πολλών δοκιμών και δοκιμών του προϊόντος.Συνδυάσαμε την κρέμα γάλακτος με μια υπέροχη γεύση από τα μαύρα κεράσια και έναν κόκκο φουντουκιού που σιγά-σιγά υψώνεται κατά τη διάρκεια του vape. Η γεύση θυμίζει πολύ το περίφημο “croccante” ένα ιταλικό παγωτό.Το Black cherry boobs γεννήθηκε!Σε αυτό το σημείο κατευθυνθήκαμε προς μια άλλη δύσκολη πρόκληση. Αρχίσαμε να εξερευνούμε τους συνδυασμούς μιας “επικίνδυνης” γεύσης: του λεμονιού. Ο τέλειος συνδυασμός γεννήθηκε όταν μπορέσαμε να ενισχύσουμε τη γεύση του φρούτου με τη γλυκύτητα ενός μπισκότου.Είχαμε δημιουργήσει το τρίτο προϊόν μας:  Sweet Lemon Job.

Κατευθυνθήκαμε προς μια κατεύθυνση που μόνο λίγοι τολμούσαν να ακολουθήσουν και πολλοί απέτυχαν: την καρύδα! Η τελευταία μας δημιουργία είναι ένας τέλειος συνδυασμός της απαράμιλλης γεύσης του εξωτικού φρούτου και της λευκής σοκολάτας.Καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν ισορροπημένο και απολύτως μοναδικό συνδυασμό που μας έχει οδηγήσει σε άλλο επίπεδο.Το Cocko Play γεννήθηκε!

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μας αποδεικνύει σωστό. Μέχρι αυτό το σημείο έχουμε δείξει ότι η ποιότητα σε ανταμείβει.Κατά τους πρώτους μήνες του 2020, λοιπόν, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε έναν ακόμη πιο συναρπαστικό δρόμο, επομένως, πραγματοποιήσαμε δύο συνεργασίες.Το πρώτο με τον Alberto Ciarumella του “I Ragazzacci dello Svapo”, από το οποίο γεννήθηκε μια τέλεια συγχώνευση μεταξύ του πεπονιού contalupe και του μανταρινιού, όλα τυλιγμένα σε μια γλυκιά αρμονία μεταξύ της κρέμας chantilly και των τσιπ λευκής σοκολάτας.Η εξισορρόπηση αυτών των γούστων ήταν δύσκολη, αλλά μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς πήραμε την επιθυμητή ευχαρίστηση! Έτσι γεννήθηκε το Mr. Alms!Ήδη στο τέλος του 2019 συνεργαζόμασταν με μια άλλη κορυφαία εταιρεία του κλάδου: την K-Flavor Company.Μετά από πολλές γευσιγνωσίες και αναλύσεις για τα μόρια, λιώσαμε το Gangbang μας με βανίλια, στη συνέχεια κρέμα με βούτυρο και βανίλια, με καπνό και την ιδιαίτερη γεύση που έχει ένα τυρφώδες-καπνιστό ουίσκι.Το The Dandy and his wife γεννήθηκε!


https://enkedro.com/index.php/vape-shop/ygra-anaplirosis/flavor-shots/g-spot-flavour-shot






Σχόλια