LA AURORA 107 ANNIVERSARY NICARAGUA GRAN TORO 20S

 La Aurora 107 ANNIVERSARY NICARAGUA Gran Toro 20S




La Aurora 107 ANNIVERSARY NICARAGUA Gran Toro 20S

Συσκευασία: 20 πούρα

Cigar: La Aurora Anniversary 107 NICARAGUA Gran Toro
Size: 58 x 152 mm
Wrapper: Nicaragua Esteli
Binder: Nicaragua Condega
Filler: Nicaragua
Strength: Medium to Full


La Aurora 107 Nicaragua

Χαρακτηριστικά σειράς

  • Η La Aurora πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα βασίζεται στην πιο αναγνωρισμένη διεθνώς σειρά της την 107 και δημιουργεί τη σειρά 107 Nicaragua με καπνά αποκλειστικά από τη χώρα της Νικαράγουα.
  • Η 107 Nicaragua αποτελεί τον πρώτο σταθμό της συλλογής Tobaccos Of The World και σηματοδοτεί την έναρξη ενός ταξιδιού που θα μας φέρει κοντά στις γεύσεις και τις ιδιαιτερότητες των καπνών κάθε περιοχής ανά τον κόσμο.

Το χαρμάνι

  • Wrapper: Nicaragua Esteli
  • Binder: Nicaragua Condega
  • Filler: Nicaragua

Ένταση–γευστικό προφίλ

  • Ένταση: Medium to Full
  • Αρώματα: μια ποικιλία από πικάντικες νότες και μια απαλή γεύση δέρματος δίνουν το παρόν με το άναμμά του πούρου. Μια πλούσια ισορροπία από χώμα, ξύλο και νότες λουλουδιών χαρακτηρίζει τη συνέχεια ενώ μια χαρακτηριστική γεύση γλυκόριζας και καρυδιάς σφραγίζουν το τελείωμα.


Η εταιρεία La Aurora αποτελεί το παλαιότερο εργοστάσιο κατασκευής πούρων στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ιδρύθηκε το 1903, από τον Eduardo León Jimenes, ένα σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο που ήταν απόγονος καλλιεργητών καπνού και ο οποίος χωρίς να αγνοήσει την οικογενειακή παράδοση, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσει μια μάρκα πούρων που ήθελε να έχει παγκόσμια φήμη και διαστάσεις.

Ο ιδρυτής ήταν μόλις 18 χρόνων όταν κληρονόμησε κάποια κομμάτια γης και με μια ομάδα από έξι υπαλλήλους, πολύ ενθουσιασμό και ακόμη περισσότερη προσπάθεια, ξεκίνησε να «χτίζει» το όνειρό του.

Σήμερα, μετά από 115 χρόνια, έχοντας αποσπάσει παγκόσμια αναγνώριση και πάνω από 100 διεθνείς διακρίσεις, η La Aurora κινείται εμπορικά στις 5 ηπείρους και σε περισσότερες από 80 χώρες ενώ απασχολεί πάνω από χίλιους υπαλλήλους.


Σχόλια