MAD JUICE Ατμιστικές Βάσεις

 

MAD JUICE Ατμιστικές Βάσεις

MAD JUICE ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ 1 LΤ



MAD JUICE ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ 1 LΤ

H φημισμένη εταιρεία έτοιμων υγρών αναπλήρωσης και Flavorshots, Mad Juice σας παρουσιάζει την φυτική γλυκερίνη The Base στην οικομική συσκευασία του 1 λίτρου = 1257 γραμμάρια!.

Η The Base VG, είναι μία εξαιρετικής ποιότητας καθαρότητας άχρωμη και άοσμη βάση χωρίς νικοτίνη. Προσφέρει πλούσια παραγωγή ατμού και απαλή, βελούδινη αίσθηση στον λαιμό. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους παρουσιάζουν ευαισθησία ή και αλλεργία στην Προπυλενογλυκόλη. Με την γλυκερίνη της Mad Juice θα απολαύσετε πυκνά σύννεφα ατμού αλλά και απαράμιλλη γεύση σε όλα τα DIY αρώματα, Shake & Vape και Shortfills. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και συνδυαστικά με βάση Προπυλενογλυκόλης PG, για την δημιουργία ενός ισορροπημένου υγρού αναπλήρωσης 50PG/50VG.

https://enkedro.com/index.php/vape-shop/ygra-anaplirosis/diy-vaseis-aromata/atmistikes-vaseis/mad-juice/mad-juice-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-1-l%CF%84-detail


MAD JUICE ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ 120ML



Η Mad Juice, παρουσιάζει την Γλυκερίνη 120ml καθαρότητας 99.9% για την δημιουργία των DIY υγρών αναπλήρωσης. Πρόκειται για φυτική γλυκερίνη χωρίς γεύση, μία άοσμη και άχρωμη βάση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ένα πυκνό αποτέλεσμα ατμού. Προσφέρει απαλή αίσθηση στον λαιμό σε αντίθεση με την Προπυλενογλυκόλη. Ιδανική επιλογή για τα DΙΥ αρώματα (flavors), Flavorshots (Shake & Vape) και Shortfills. Προτείνεται στους ατμιστές που παρουσιάζουν ενόχληση ή αλλεργία στην Προπυλενογλυκόλη.

https://enkedro.com/index.php/vape-shop/ygra-anaplirosis/diy-vaseis-aromata/atmistikes-vaseis/mad-juice/mad-juice-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7-120ml-detail

MAD JUICE ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ 1LT




Η Mad Juice σας παρουσιάζει την φυτική Προπυλενογλυκόλη "The Base PG" στην οικονομική συσκευασία του 1 λίτρου = 1030 γραμμάρια!.

Η φυτική Προπυλενογλυκόλη PG είναι μία άοσμη και άχρωμη βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή DIY αρωμάτων, Shake & Vape και Shortfills. Προσφέρει χτύπημα στο λαιμό (throat hit) και αναδεικνύει την ισχύ των DIY eliquids.

Πρόκειται για μία καθαρή βάση που αποτελείται από αγνή Προπυλενογλυκόλη 99.7% καθαρότητας που μπορείται να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά με Γλυκερίνη για την δημιουργία ισορροπημένων υγρών σε 50PG/50VG. Είναι το βασικό συστατικό σε περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερο χτύπημα στο λαιμό.

 

Συσκευασία μπουκαλιού: Pet Plastic

Περιοχόμενο: 1 λίτρο = 1030 γραμμάρια

Βάση: 1lt (λίτρο) Προπυλενογλυκόλη (PG)

Brand: Mad Juice

Καθαρότητα 99,8%


https://enkedro.com/index.php/vape-shop/ygra-anaplirosis/diy-vaseis-aromata/atmistikes-vaseis/mad-juice/mad-juice-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7-1lt-detail


MAD JUICE ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ 120ML





Η Mad Juice, παρουσιάζει την υψηλής ποιότητας (99.8%) Προπυλενογλυκόλη 100ml (PG) για την δημιουργία των DIY αρωμάτων σας. Η Mad Juice Προπυλενογλυκόλη 100ml, είναι μία άοσμη και άχρωμη βάση χωρίς νικοτίνη που προσφέρει ένα δυναμικό χτύπημα στο λαιμό (throat hit). Ιδανική επιλογή για τα DΙΥ αρώματα (flavors), Flavorshots (Shake & Vape) και Shortfills.

 

Συσκευασία μπουκαλιού: Pet Plastic & Childproof καπάκι

Καθαρότητα: 99,8%

 

Περιοχόμενο: 120ml = 126γραμμάρια

Βάση: Προπυλενογλυκόλη PG







Σχόλια