TRU VIRTU

 TRU VIRTU WALLET CLICK AND SLIDE EDGE STRAP NAPPA BLACK 29104130108






TRU VIRTU WALLET CLICK AND SLIDE EDGE STRAP NAPPA BLACK 29104130108

Το πατενταρισμένο πορτοφόλι cLIck & SLIDe πείθει με την πρωτοποριακή τεχνολογία «cLIck & SLIDe». Με ένα μόνο άγγιγμα από τον αντίχειρά σας, οι κάρτες σας γλιστρούν προς τα έξω με κλιμακωτή σειρά. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στις κάρτες σας χωρίς να ανοίξετε το πορτοφόλι σας. Ο φάκελος είναι κατασκευασμένος από το καλύτερο ιταλικό δέρμα και προσφέρει χώρο για επιπλέον κάρτες, επαγγελματικές κάρτες και τραπεζογραμμάτια Επιπλέον, ο δερμάτινος φάκελος δίνει το πλεονέκτημα ότι οι κάρτες «tap & go» μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα.

Τα πράγματα που κουβαλάμε στα πορτοφόλια μας έχουν αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια. Οι κλασικές μέθοδοι πληρωμής έχουν ρυθμιστεί από μεθόδους πληρωμής για κινητά και χωρίς επαφή. Σε όλες τις συναλλαγές αποθηκεύονται και κοινοποιούνται προσωπικά δεδομένα. Από τη μία πλευρά, αυτό είναι πολύ εύκολο, από την άλλη πλευρά, ο κίνδυνος ασφάλειας αυξάνεται σταθερά. Τα εύλογα προσωπικά δεδομένα μπορούν να σαρωθούν απόλυτα εύκολα.

Η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων και εγγράφων έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα προϊόντα TRU VIRTU®. Η φιλοσοφία των προϊόντων TRU VIRTU® αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη καινοτόμων και λειτουργικών προϊόντων με προστατευτικές λειτουργίες σε συνδυασμό με ξεχωριστό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα. Στη διαδικασία χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοδιωμένο αλουμίνιο, πλαστικά υψηλής αντοχής και γνήσιο ιταλικό δέρμα. Αυτό καθιστά τα προϊόντα TRU VIRTU® εξαιρετικά ανθεκτικά αλλά ταυτόχρονα ελαφριά και έτσι τα νέα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του προϊόντος, π.χ. Η προστασία RFID, μπορεί να πραγματοποιηθεί. Όλα τα προϊόντα TRU VIRTU® κατασκευάζονται στη Γερμανία ή αναπτύσσονται και δοκιμάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία από τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές μας. Tru Virtu® - μειωμένη στο μέγιστο! ® σημαίνει μέγιστη λειτουργικότητα σε ελάχιστο μέγεθος.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τα TRU VIRTU® HI-TecH WALLETS προστατεύουν κάρτες από: - παράνομη σάρωση προσωπικών δεδομένων (RFID / NFc-Scanning) - απομαγνητισμός - εξωτερικές επιρροές (splash water, άμμος, χιόνι) και μηχανικό φορτίο Τα προϊόντα TRU VIRTU® πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ήταν δοκιμάστηκε επιτυχώς σύμφωνα με τη μέθοδο "GSA-Opaque Sleeve" και την πιστοποίηση TÜV.

SLIM WALLET CONCEPT

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πορτοφόλια, τα πορτοφόλια TRU VIRTU® παραμένουν σταθερά επίπεδα και δεν έχουν μέγεθος - ακόμη και αν το γεμίσετε στο μέγιστο.

ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

Όλα τα δέρματα μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα και προέρχονται από βυρσοδεψεία στην Ιταλία. Αυτά τα βυρσοδεψεία είναι ως επί το πλείστον οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν μακρά παράδοση και έχουν αναπτύξει τεράστιες δεξιότητες και ποιότητα στην επεξεργασία αυτού του φυσικού προϊόντος έως ότου γίνει το μοντέρνο και κομψό δέρμα, θα βρείτε στα προϊόντα μας. Κάποιος μπορεί να πει, το νέο "cLIck & SLIDe" Η συλλογή πορτοφολιών συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο κόσμων: πατενταρισμένη τεχνολογία «κατασκευασμένη στη Γερμανία» με γνήσιο ιταλικό δέρμα. Αυτό θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία προϊόντος.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Για τη νέα σειρά προϊόντων μας "cLIck & SLIDe" αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας στη Γερμανία. Προμηθευτήκαμε πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές σε ολόκληρη τη χώρα, εφαρμόζοντας αυστηρά πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων και το περιβάλλον, καθώς και προσοχή στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Ένα παράδειγμα είναι η γραμμή συναρμολόγησης. Αυτή η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να απασχολεί άτομα με ειδικές ανάγκες, που έχουν την ευκαιρία να εργαστούν κάτω από δίκαιες και προστατευμένες συνθήκες και που τους αρέσουν πολύ τα προϊόντα μας και έτσι, κάνουν εξαιρετική δουλειά για τη μάρκα μας.


https://enkedro.com/index.php/gadgets-accessories/tru-virtu/tru-virtu-wallet-click-and-slide-edge-strap-nappa-black-29104130108-detail

Σχόλια